Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Vibrátor plastový 17 cm

Vibrátor plastový 17 cm

Chcete-li si koupit nový vibrátor, zjistíte, že možnosti jsou nepřeberné. Hledáte-li jednoduché, levné, ale přitom účinné řešení, sáhněte po plastovém vibrátoru.

Parametry k plastovému vibrátoru

Vibrátor plastový 17 cmPlastový vibrátor měří 17 cm. Celá jeho délka kromě jednoho centimetru se dá využít. Maximální průměr vibrátoru činí 2,5 cm.

Vibrace vibrátoru jsou umožněné dvěma tužkovými bateriemi. Vibrace si můžete regulovat. Vibrátor svou podobou nepřipomíná penis. Váží 116 gramů a můžete ho částečně využít i na anální dráždění.

Blíže k plastovému vibrátoru

Plastový vibrátor, který vám nabízíme, patří mezi jednodušší typy vibrátorů. Mají hladký povrch bez výstupků a potěší vás poměrně silné vibrace. Vibrátor na první pohled vypadá velmi jednoduše, ale nezapomínejte na to, že méně je někdy více. Můžete si být jisti, že si s ním užijete mnohé příjemné chvilky.

Koupit

Vibraci si zde můžete nastavit. Mezi nejnižší a nejvyšší intenzitou vibrace jsou rozdíly, i když nejsou natolik patrné jako u jiných typů vibrátorů. Nejsilnější vibrace je ve vrchní části vibrátoru.

Plastový vibrátor můžete využít při masturbaci, ale také je vhodnou pomůckou při milostné předehře.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Vibrujeme.cz
Kontakty