Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Funky G-spot Pink

Funky G-spot Pink

Funky G-spot PinkRáda byste si pořídila nový vibrátor a hledáte takový, který vás zaujme už na první pohled? A co takhle vibrátor určený na dráždění bodu G? Je jím Funky G-sport Pink.

Parametry vibrátoru Funky G-spot Pink

Funky G-spot Pink je vibrátor společnosti Toy Joy. Jeho délka je 12 cm a z toho se dá použít 6 cm. Jeho průměrná hmotnost činí 2,5 cm.

Vibrátor je vyrobený z tvrdého materiálu a má vibrace na zapnutí a vypnutí. Ty zajišťuje jedna tužková baterie. Vibrátor je voděodolný, má růžovou barvu a svým vzhledem nepřipomíná penis. Jeho hmotnost činí 70 gramů.

Vibrátor Funky G-sport Pink dráždí klitoris, výrazně stimuluje bod G a s omezením se dá použít i pro anální dráždění.

Koupit

Blíže o vibrátoru Funky G-spot Pink

Funky G-spot Pink je mezi ženami velmi oblíbený a jaké vlastnosti u něj ženy obdivují nejvíce? Líbí se jim, že je vibrátor z pevného a příjemného materiálu, má zakulacenou špičku a jeho vibrace jsou intenzivní. Ženy mající rády hrátky ve vodě potěší, že je voděodolný.

Funky G-spot Pink je malý a díky tomu ho snadno schováte. Navzdory jeho menší velikosti si můžete být jisti jeho výkonností. Potěší vás i jeho povrch, který je hebký a pevný.

Je vhodný při ženské masturbaci, ale hodí se jako erotický pomůcka na předehru, ale i během sexu. Vibrátor Funky G-spot Pink je také vhodný na dráždění prostaty.

Zkuste i vy zajímavý vibrátor Funky G-spot Pink. Tento malý pomocníček vás dokáže rozhicovat.


Diskuse (0 komentářů)

Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Vibrujeme.cz
Kontakty